Szcientológia

Azoknak szól ez az oldal, akik érdeklődnek a Szcientológia egyház iránt, és szeretnének tájékozódni a témában. Leginkább egyéni nézőpontokat írok, azokról a tapasztalataimról, amiket a Szcientológiában tapasztaltam. És olyan hivatkozásokat adok, ahol további betekintést lehet szerezni az egyház szolgáltatásairól. Missziókról, Társadlom jobbító szervezetekről. Mottó: " Tudj meg róla többet, használd, és tedd jobbá az életed!" A Szcientológia az élet különböző területein segít neked.

Szcientológia - Első lépések

2008.04.29. 17:46 :: b74

Sokan hallottatok már a Szcientológiáról, de azt is tudjátok, hogy mit jelent?

A scio tudást jelent a Logos tudományt, tanulmányozást, így a két szó összeillesztését röviden úgy lehetne meghatározni, hogy a Tudás tanulmányozása, tudni hogyan tudjunk.

Sokkal bonyolultabban és tudományosan is leírhatnám, de a legegyszerűbb ez: Az élet tanulmányozása. Tehát a Szcientológus a tudását arra használja, hogy önmagának és a környezetében élőknek is segítsen a problémák kezelésében. A dolgok jobb megértésében, és a Szcientológiában tanultakat alkalmazza a jobb és tartalmasabb (és értelmesebb) élet megvalósításában.

Persze amikor az ember változtat a saját életén, és vágyik arra, hogy képesebb legyen, hogy jobban menjenek a dolgai, akkor számos akadályba ütközhet, amivel még nem találkozott, vagy amiről úgy gondolja, nem tudja megoldani. Ilyenkor két dolgot tehet, beletörődik, vagy megtanulja, mit tegyen. A Szcientológia ebben segít.

Szólj hozzá!

Címkék: szcientológia

A bejegyzés trackback címe:

https://lszlbartha.blog.hu/api/trackback/id/tr14447483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása