Szcientológia

Azoknak szól ez az oldal, akik érdeklődnek a Szcientológia egyház iránt, és szeretnének tájékozódni a témában. Leginkább egyéni nézőpontokat írok, azokról a tapasztalataimról, amiket a Szcientológiában tapasztaltam. És olyan hivatkozásokat adok, ahol további betekintést lehet szerezni az egyház szolgáltatásairól. Missziókról, Társadlom jobbító szervezetekről. Mottó: " Tudj meg róla többet, használd, és tedd jobbá az életed!" A Szcientológia az élet különböző területein segít neked.

Kedves érdeklődő!

2008.05.13. 11:16 :: b74

Mindenek előtt arra szeretnélek kérni, hogy olvasd el a cikkeket, amelyeket a blogban találsz. Ha szeretnél további információkat szerezni, hogy pontosabb, és hitelesebb képet kapj a Szcientológiáról, akkor a linkeknél találsz további blogokat, írásokat is.

Ha otthon nyugodt környezetben szeretnél egy adott problémára megoldást keresni, akkor javaslom, hogy vásárolj könyvet az adott témához. http://www.szcientologia.bolthely.hu

L. Ron Hubbard, aki a Szcientológia alapítója, nagyon fontosnak tartotta, hogy azok a megoldások, és kutatási eredményei, amelyek jobbá teszik az emberek életét, elérhetővé váljanak. Így nagyon sok könyvet írt. Ugyanakkor fontos, hogy a könyvekben leírt adatok ugyan úgy legyenek érthetőek, mint az eredeti nyelven (angol). A magyar nyelvre fordítást, így nagyon nagy körültekintéssel, és sok ellenőrzéssel végezték. A ma kapható könyvek teljesen, és közérthetően írják le az adott téma minden felfedezését, és alkalmazásának módjait. Mindezek mellett lehetőség nyílik arra, hogy a könyvek mellett, levelező tanfolyamot is elvégezzünk. Illetve több hangoskönyv is elérhető. Látogass el a fenti oldalra, és keresd meg a számodra legmegfelelőbb könyvet!

Szólj hozzá!

Címkék: könyvekről

A bejegyzés trackback címe:

https://lszlbartha.blog.hu/api/trackback/id/tr91466187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása